Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ > میراث و تمدن - همشهری آنلاین:
هم زمان با پانزدهمین نمایشگاه گردشگری و صنایع وابسته و نهمین نمایشگاه صنایع دستی ایران، رویداد ملی شتاب دهی در شبکه‌سازی صنایع دستی و سوغات مشهدبرگزار می‌‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی محمدمطیع با اعلام این خبر افزود: خريد، يكي از دلچسب ترین امور حین سفر می‌‌باشد و بالاخص خرید سوغات جزو فرهنگ اصیل ما ایرانیان می‌‌باشد، در سال های اخیر شاهد این بوده ایم که مراكز خريد متعددی در گوشه و كنار شهر مشهد سر برآورده و هر يك به نوبه ي خود جايگاهي را در گردشگري خريد در اين كلانشهر به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: متاسفانه سطح خدماتی که در بازارهای سوغات مشهد به گردشگران ارائه می‌‌گردد به علت خرده مالکی بودن و مسائل دیگر، بسیار پایین بوده و حقوق ابتدایی گردشگران در این بازارها تامین نمی شود. مطیع با بیان این که عمده سوغاتی های اصیل و صنایع دستی ایرانی توسط چین و سایر کشورها شبیه سازی شده و کالاها تقلبی در این بازارها به وفور پیدا می‌‌شود تاکید کرد: تولید کنندگان سوغات اعم از خوراکی‌‌‌ها و صنایع دستی به علت کوچک بودن توانایی کنترل بازار و ارائه خدمات مناسب را ندارند.

عمده تولید کنندگان، فروشندگان و سایر کسب و کارهای فعال در حوزه سوغات، کسب و کارهای کوچک و متوسط بوده و به ‌صورت انفرادی قادر نیستند فرصت‌های بازار را بدست آورند.

وی ادامه داد: این‌کار مستلزم تولید انبوه، استانداردهای همگن و تداوم در عرضه است، به همین ترتیب چنین شرکت‌هایی از لحاظ دستیابی به صرفه‌های ناشی از مقیاس در زمینه بازاریابی، خرید تجهیزات، موادخام، اعتبارمالی و همچنین دریافت خدمات مشاوره دچار مشکل می‌شوند.

وی درباره تاریخچه نقش شبکه سازی اظهار کرد: شبکه های کسب و کار، بهترین مدلی هست که نقشی کلیدی در موفقیت کسب و کارهای دنیا بخصوص در اقتصاد چین، هند و آمریکا داشته است.

مطیع ادامه داد: کارگاه های تولیدی کوچک و متوسط وقتی به جای رقابت با یکدیگر، در کنار هم قرار گرفتند، موفق شدند علاوه بر بازار داخلی، بسیاری از بازارهای خارجی را بدست بیاورند.

وی گفت : جریان روز افزون دانش و اطلاعات باعث شده کسب و کارها به شدت تخصصی شوند و هیچ تولید کننده ای به تنهایی نتواند هم کالای با کیفیت تولید کند و هم در بسته بندی، چاپ، بازاریابی اینترنتی، تبلیغات، صادرات، تحقیقات بازار، طراحی محصول، برگزاری رویدادهای قوی و ... تخصص داشته باشد. اما شبکه های سازمانی قادر هستند این توانمندی‌‌‌ها را بین سازمان‌‌‌ها به اشتراک بگذارند و شبکه هایی توانمند که می‌‌توانند در اقتصاد وزنه موثری باشند را به وجود بیاورند.

مطیع تصریح کرد: رقابت از کسب و کارها به سمت شبکه ای از کسب و کارها منتقل شده است. به جای کسب و کارها، شبکه های کسب و کار با همدیگر رقابت می‌‌کنند.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: امروزه برای شکل دهی به شبکه های کسب و کار، تکنیک‌‌‌ها و تکنولوژی های زیادی در دنیا ابداع شده است که در کشور ما کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

وی افزود: در عصر شتاب تغییرات، محصولات، تکنولوژی‌‌‌ها و راهکارها به سرعت کهنه می‌‌شوند و در صورتیکه خواهان کسب مزیت رقابتی پایدار هستیم باید همیشه در حال نوآوری بوده و بقای سازمان را تضمین کنیم.

مطیع ادامه داد: نوآوری باعث برتری رقابتی، کاهش هزینه ها، افزایش فروش و استفاده از فرصت‌‌‌ها می‌‌شود، همچنین نوآوری باعث افزایش نوآوری می‌‌شود و شرکت های چابک تر همیشه نوآورتر خواهند بود.

وی یادآور شد : امروزه نوآوری بسته جای خود را به نوآوری باز داده است، دوره نوآوری نیز کوتاهتر شده و ما نیازمند شتابدهی در سازمان‌‌‌ها هستیم.
وی گفت: در نوآوری باز جریان دانش از داخل و بیرون سازمان نشات می‌‌گیرد و از شرکت‌‌‌ها می‌‌خواهد که در کسب و کار خود از ایده‌‌‌ها و فناوری های بیرونی بهره بیشتری برده و از ایده های بی استفاده دیگر شرکت‌‌‌ها بهره مند شوند.

مطیح تصریح کرد: برای تحقق این امر شرکت‌‌‌ها باید مدل کسب و کار خود را باز کنند تا ایده‌‌‌ها و فناوری های بیرونی (بخصوص دانش ضمنی) به سادگی در آن جریان یابد و دانش درونی بیشتری هم به بیرون راه یابد.

وی ادامه داد: نوآوری باز علاوه بر کاهش هزینه نوآوری آن را سریعتر به بازار رسانده و ریسک های نوآوری را با سایر شرکای کسب و کار نوآوری باز، تقسیم می‌‌کند، با استفاده از آن سازمان‌‌‌ها بهتر می‌‌توانند با تغییرات و دگرگونی های بازار سازگار و با جذب ایده‌‌‌ها و فناوری های نو، در بازارهای به شدت رقابتی و پویا، باقی بمانند.

وی یادآور شد: به همین منظور دبیرخانه رویداد شتابدهی به شبکه سازی صنایع دستی با همکاری همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی اقدام به برگزاری اجلاسی جهت شکل دهی به شبکه های کسب و کار در حوزه سوغات کرد تا با استفاده از آخرین تکنولوژی های و دستاوردهای دنیا در این حوزه و با هدف بهره برداری از فرصت بی نظیر گردشگری خرید در مشهد، شبکه های مرتبط با سوغات را شکل دهد.

در همین زمینه: خراسان رضوی | ثبت نام قطعی ۹۵ نفر در استارتاپ ویکند گردشگری استان خراسان رضوی | جذب ۱۰۰درصد اعتبارات نقدی سال ۹۶ میراث فرهنگی استان بقعه و مزار جانباختگان چالدران زیر آفتاب می‌پوسد سرباز هخامنشی به تهران نزدیک شد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۲۱۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • توصیه محمد معتمدی برای استفاده از صنایع دستی + فیلم