Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل مکرمی فر روز سه شنبه در نشست تخصصی بسته بندی و راهکارهای تجاری سازی صنایع دستی در مشهد افزود: هنرمندان صنایع دستی و فروشندگان باید در فرآیند تولید و فروش علاوه بر تولید، توزیع و فروش، بر بسته بندی مناسب نیز تمرکز کنند و برای آثار هنری ارزش بیشتری قائل شوند.
وی اظهار داشت: اگر صنایع دستی بسته بندی مناسب داشته باشند به عنوان سوغات سفر خریداری و استفاده می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: گردش مالی زائران و گردشگران در خراسان رضوی حدود ۱۵۰ هزار میلیارد ریال برآورد می شود که بسیاری از این مبلغ می تواند در بخش سوغات صنایع دستی مصرف شود که این امر مستلزم تجاری سازی و بسته بندی مناسب صنایع دستی است.
مکرمی فر افزود: به رغم فعالیت چند هزار هنرمند صنایع دستی در استان که پروانه فعالیت و اشتغال به کار از اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دریافت کرده اند، هنر آنان به علت نداشتن بسته بندی مناسب در بازار مشهد به چشم نمی آید.
وی به برگزاری استارتاپی در زمینه بسته بندی صنایع دستی اشاره کرد و اظهار داشت: سه ایده اصلی که در حوزه بسته بندی در استارتاپ ارائه شده خریداری شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی ادامه داد: اگر در سنگ های قیمتی بسته بندی مناسب انجام شود این ظرفیت وجود دارد که جایگزین یا به سوغات موازی زعفران تبدیل شود.
نشست تخصصی بسته بندی و راهکارهای تجاری سازی صنایع دستی در مشهد با حضور بیش از ۲۵۰ نفر از دانشجویان، هنرمندان، صنعتگران و فعالان حوزه صنایع دستی برگزار شد.

۷۴۹۶/۶۰۵۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری صنایع دستی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۴۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود

ایسنا/لرستان شهردار تیتکان با بیان اینکه ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود گفت: شهرداری در شهرهای کوچک درآمد پایداری ندارند و این یکی از موضوعاتی است که دست ما را برای انجام کارها بسته است.

زینب آذرخوش امروز، هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای شهرداران و شوراهای اسلامی که در محل سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: شهرهای کوچک دارای زیرساخت‌های گردشگری هستند و ضرورت دارد برای ارتقای آن تسهیلات مناسبی را به شهرداری‌های کوچک تخصیص داده شود.

شهردار تیتکان بیان کرد: گردشگری صنعتی پول‌ساز است و رونق گرفتن آن در شهرهای کوچک منجر به ارزآوری در این شهرها خواهد شد.

شهردار تیتکان عنوان کرد: ضرورت دارد تسهیلات به شهرهای کوچک داده شود تا موضوع گردشگری و بوم‌گردی در آن‌ها پایدار بماند.

وی افزود: سهمیه قیر شهرداری تیتکان اینقدر کم بود که از گرفتن آن صرف‌نظر کردیم چرا که هزینه حمل و نقل آن به صرفه نبوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • چاپ جعبه مقوایی اختصاصی در تیراژ بالا از کجا بخریم
  • ارزش افزوده‌ پرداختی به شهرداری‌های لرستان ناچیز است
  • خرید ساک دستی ۵۰ عددی آماده
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت