Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش، محمدرضا مسیب زاده در مراسم تجلیل از اعضای دبیرخانه ستاد مرکزی  برگزاری سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان سراسر کشور اظهار داشت: پس از شیوع ویروس منحوس کرونا  در کشور کمتر کسی تصور می‌کرد با توجه به محدودیت های پیش آمده بتوانیم سی و هشتمین دوره مسابقات  را به نحو احسن اجرا کنیم و اکثر افراد به اتفاق می گفتند که امسال باید مسابقات را لغو کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اما با قدرت، قوت و توکل به امداد الهی و با اتکا به سه منشور نورانی قرآن، عترت و نماز کار را دنبال کردیم و با تلاش و همت شبانه روزی از مرحله مقدماتی و جمع آوری آثار و سپس مرحله نهایی به صورت غیر حضوری و برخط (آنلاین) برگزار شد که تجربیات ارزشمندی را در این زمینه کسب کردیم و اتفاق بسیار باشکوهی در عرصه قرآن، عترت و نماز رقم خورد. 

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش  خاطرنشان کرد: همچنین لازم است از عوامل اجرایی دو  اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی و اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران که میزبانی این دوره از مسابقات را بر عهده داشتند و با تلاش شبانه روزی برای هرچه بهتر برگزار شدن این مسابقات تلاش کردند، در کنار همکاران استان‌های کشور تقدیر و تشکر کنیم. 

مسیب زاده ادامه داد: کارهای  ارزشمندی و بزرگی در این دوره از مسابقات رقم خورد که یکی از آنها ارتقای سواد رسانه ای بیش از هزار دانش آموز شرکت کننده در مسابقات و دیگری ارسال حدود ۲۵۰۰ بسته سوغات  متبرک رضوی (علیه السلام) به درب منزل دانش آموزان شرکت کننده در این دوره از مسابقات بود. 

وی تصریح کرد: اتفاق بزرگ و ارزشمند دیگری که امسال در برگزاری مسابقات رخ داد این بود که مسابقات به دل خانه و خانواده ها برده شد و دانش آموزان هر کدام دست به ابتکاری زدند. برخی از دانش آموزان با درست کردن محراب در منزل و یا کسانی با نصب تصویر مقام معظم رهبری و یا شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در این دوره از مسابقات شرکت کردند که هر کدام از این تصاویر جلوه باشکوهی به مسابقات داده بود. 

مدیرکل قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش یادآور شد: خوشبختانه در برگزاری مسابقات به صورت غیر حضوری شاهد رضایت دانش آموزان و داوران بودیم که تمام این موارد نشان دهنده آن است که عوامل اجرایی از صف تا ستاد به درستی عمل کردند. هر چند برگزاری مسابقات به صورت حضوری آثار معنوی و تربیتی بسیاری دارد، اما این دوره از مسابقات نیز تجربه ارزشمند و موفقی بود که برای اولین بار در حوزه قرآن، عترت و نماز به صورت کلان اتفاق افتاد. 

مسیب زاده اضافه کرد: تمام موفقیت ها ناشی از خلاقیت در بستر فضای مجازی و همچنین برنامه ریزی صحیح و تصمیم سازی مناسب بود. همچنین یک کار گروهی ارزشمند صورت گرفت و همه با تلاش شبانه‌روزی  سعی کردند به رغم محدودیت‌ها خللی در برگزاری مسابقات ایجاد نشود. 

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: نمی‌توان این را انکار کرد که تربیت چهره به چهره و نفس به نفس اتفاق می افتد، اما نباید از تربیت در فضای مجازی هم غفلت کرد باید خود را به دانش فضای مجازی و اینترنت مسلح کنیم تا از برکات ارزشمند آن و قابلیت های موجود در فضای مجازی استفاده کنیم.

وی با تاکید بر وظیفه تبلیغ و اطلاع رسانی در حوزه قرآن، عترت و نماز خاطرنشان کرد: همه همکاران در حوزه قرآن عترت و نماز باید تریبونی برای فعالیت‌های این حوزه باشند و این فعالیت ها را تبلیغ کنند و این امر را یک تکلیف شرعی تلقی کنند تا همه جامعه از عطرالهی قرآن، عترت و نماز بهره مند شوند.

برچسب‌ها مدارس حرم امام رضا قرآن کریم وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان پروندهٔ خبری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس حرم امام رضا قرآن کریم وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان مدارس حرم امام رضا قرآن کریم وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان دوره از مسابقات برگزاری مسابقات آموزش و پرورش دانش آموزان عترت و نماز فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۸۰۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند

به گزارش تابناک، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری پیرامون سلامت روان معلمان اظهار داشت: در حال حاضر تنبیه بدنی دانش آموزان بسیار اندک است. در پذیرش معلمان جدید به صورت کانون‌های ارزیابی، معلمان را بررسی کردیم و مهارت گفتاری، رفتاری، روحیات مورد نیازبرای معلمان و شخصیت و... بررسی می‌شود.

وی افزود: ۶۰ درصد نمره آزمون استخدامی به مبحث سلامت روان تعلق گرفته است تا با ضریب دادن به آن معلم با شخصیتی وارسته، آرام و صبور وارد آموزش و پرورش شود.

وی بیان داشت: معلمان شاغل در نظام تعلیم تربیت شور ما، به حق جزو بهترین‌ها هستند و ما کمترین مسائل نامطلوب را داریم.

فرهادی تصریح کرد: در گروه کیفیت بخشی، ۱۹ هزار نفر جذب خواهد شد که بیش از ۲ هزار نفر آن‌ها مشاور مراکز مشاوره هستند.

گفتنی است هنوز ما در کلاس‌های درس شاهد رفتار خشن و بعضا کتک زدن دانش آموزان توسط معلمان و آموزگاران هستیم. همچنین قرار است در قانون استخدامی آموزش و پرورش سلامت روان معلمان را لحاظ کند.

دیگر خبرها

  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • برپایی دوازدهمین دوره المپیاد «آماده دادرس» در فارس
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد