Web Analytics Made Easy - Statcounter

عطاریان گفت: اگر معدن های متعددی به صورتی که به مسئله زیست محیطی ضربه نزند فعال شود و شرایط ایجاد رقابت را مهیا کند، به فراوانی محصولات صنایع دستی سنگی در شهر کمک می کند و تنوع را بالا می برد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «حسن عطاریان» امروز سه شنبه (۱۹ اسفند) در نشست عصرانه های کارآفرینی که با موضوع گوهرسنگ سرپانتین؛ برند سوغات و اشتغال آفرینی در فرهنگسرانی انتظار برگزار شد؛ با بیان اینکه 23 سال در عرصه هنر خوشنویسی فعال است؛ گفت: به واسطه خوشنویسی با هنر حکاکی گوهر سنگ ها آشنا شدم و سه نشان ملی دریافت کردم و بعد وارد مشبک ساخت زیورآلات، مشبک و قلم زنی شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این هنرمند سنگتراش افزود: همزمان در خانه ملک که به همت میراث فرهنگی آماده شده بود ، پله ای برای رشد و ترقی شد و این فکر به ذهن من خطور کرد که هنرهای جدید را با یک تلفیق صحیح وارد عرصه سنگ هرکاره مشهد نمایم و کار جدیدی را رقم بزنم و اگر نبود همت اساتید گذشته و پیشکسوتان قطعا این هنرها به نسل جدید نمی رسید و جای تشکر دارد.

 

وی با بیان اینکه هنرمندان باید با رویکردهای جدید وارد عرصه شوند و هنرهای جدید را خلق کنند؛ به نمایشگاه دست سازه های هنر سنگ سرپانیت اشاره کرد و گفت: نوآوری به صورت شخصی انجام نشده و یک تیم جوان، تحصیلکرده و هنرمند پشت سر من بودند و کار تیمی موجب شد این نمایشگاه برپا شود.

 

عطاریان اظهار داشت: در مورد سنگ هرکاره پتانسیل ها فراوان است و هرکسی به نوبه خود می تواند ایده پردازی کند، من خودم به اندازه ده سال آینده ایده دارم و کما اینکه الان یکی یکی ارائه می شود اما به این معنا نیست که محصولات ما تنها همین ها است.

 

وی در رابطه با سوغات مشهد گفت: یک محصول وقتی در یک شهر گسترش پیدا کند، به سوغات آن شهر تبدیل می شود چه در آن شهر تولید شود یا نشود ولی گسترش یک محصول چه به حهت صنایع دستی بودن یا نبودن گسترش آن در یک شهر این است که وقتی زائر و مسافر وارد شهر شود، حجم وسیعی از آن کالا را در فروشگاهها ببیند، با این اتفاق خود به خود آن محصول را به عنوان سوغات آن شهر، می پذیرند.

 

این هنرمند افزود: اگر بخواهیم سنگ هرکاره را به عنوان سوغات مشهد مطرح کنیم لازمه آن این است که در جای حای شهر، زائر فروشگاهها و کارگاههای تولیدی را مشاهده کند و این خود به خود به عنوان سوغات شهر پذیرفته می شود.

 

وی بیان کرد: برندسازی سوغات به جهت شانی که برای شهر و برای هنرمندان آن شهر و برای مردم آن شهر ایجاد می کند، شان بالایی است مثلا اصفهان را با مینا کاری می شناسند و شیراز را با خاتم. و این دو برای معرفی یکدیگر کمک می کند. وقتی سوغات به صورت انحصاری و اختصاصی شهر شود، گردش مالی و ریالی آن بیشتر می شود.

 

عطاریان گفت: ایجاد این فراوانی در بازار مشهد و یا هر شهری که بخواهد برای خود سوغاتی را به عنوان برند مطرح نماید، زیر ساخت دارد و مهمترین زیرساخت این قضیه در مشهد بحث معدن و مواد اولیه است که در انحصار است و خود ذات انحصار به دلیل اینکه رقابتی برای قیمت گذاری و برای محصول بهتر ارائه دادن به بازار، وجود ندارد و تازمانی که این عدم رقابت وجود داشته باشد تبدیل شدن به سوغات یعنی افزایش و فراگیر شدن این هنر در مشهد غیر ممکن است.

 

وی افزود: وقتی من به تنهایی یک محصولی را تولید کنم اگر فکر نوآورانه نداشته باشم چون من به تنهایی می فروشم و خریدار دارد به فکر نوآوری و افزایش کیفیت در آن نیستم چرا که افراد مجبور هستند از من بخرند و اگر از من نخرند دو راه وجود دارد یا قاچاق می ماند که باز کسانی به صورت قاچاقای آن را برداشت می کنند و یا اینکه آن صنعت متلاشی شود.

 

این هنرمند سنگتراش با بیان اینکه هنرمندان سنگ سرپانتین روحیه خدمت رسانی دارند؛ گفت: اگر معدن های متعددی به صورتی که به مسئله زیست محیطی ضربه نزند فعال شود و شرایط ایجاد رقابت را مهیا کند، به فراوانی محصولات صنایع دستی سنگی در شهر کمک می کند و تنوع را بالا می برد، وقتی تنوع بالا رفت خود به خود زائر و مسافر تنوع را می بیند و به عنوان سوغات مشهد می پذیرد و خرید می کند و مجبور نیست چیزهای ثانوی را تهیه کند.

 

وی با اشاره به اشتغال زایی 35 تا 40 نفر در کارگاه خود؛ اظهار داشت: مشکلات زیاد است اما مشکل اصلی معدن است و اگر مسئله معدن از وضعیت انحصاری خارج شود و قیمت ها رقابتی شود ما ظرفیت اشتغال را تا سه برابر افزایش خواهیم داد.
 

پایان پیام/648

منبع: شبستان

کلیدواژه: نوآوری در هنر صنعت عنوان سوغات سنگ هرکاره آن شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۵۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، در حکم انتصاب وزیر علوم خطاب به دکتر علی اسماعیلی آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد معاون محترم فناوری و نوآوری به موجب این حکم به مدت چهار سال به عنوان رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب می‌ شوید.

  محمدعلی زلفی‌ گل در این حکم افزوده است: امید است با توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی، نقش شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری و نوآوری به ویژه توسعه پارک و مراکز رشد و حل مشکلات پیش روی شرکت‌ ها و موسسات دانش بنیان مستقر در پارک ایفا کنید.   در این حکم با اشاره به ماموریت رییس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی تعامل و تکامل هم‌ افزا با استانداری، دانشگاه‌ ها و سایر دستگاه‌ های اجرایی، صنایع خصوصی و دولتی، ایجاد زیرساخت‌ های مناسب برای پارک به منظور ارتقای کمی و کیفی خدمات مورد نیاز توسعه کسب و کار شرکت ها و واحدهای فناور، بسترسازی نرم افزاری و سخت افزاری برای ظهور و بروز نوآوری، مشارکت و ایفای نقش موثر در ارتقای زیست بوم نوآوری و فناوری منطقه، طراحی ساز و کار لازم برای تربیت نیروی انسانی متخصص در سطوح و حوزه های مختلف مورد نیاز پارک علم و فناوری تاکید شده است.   همچنین در این حکم توجه ویژه به معضل بیکاری و تلاش برای ایجادطرح‌ های اشتغال زایی دانش بنیان و تغییر فرصت کار جویی به کارآفرینی، تدوین ساز و کار علمیاتی برای تحقق مرجعیت و دیپلماسی فناوری و نوآوری و رصد فناوری های نوظهور، بهره‌ گیری از ظرفیت‌ های بخش خصوصی و غیر دولتی در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان، تلاش در جهت ایجاد قطب‌ های فناوری، سیاستگزاری، برنامه ریزی و جذب فن آموز، دستیار و پسادکترای فناوری، مهندسی طرح های کلان فناوری و تبدیل آنها به ریز پروژه‌ ها و واگذاری آنها به شرکت‌ های دانش‌ بنیان برای اجرا مورد اشاره قرار گرفته است.   پیش از این دکتر مسعود میرزایی شهرابی این سمت را بر عهده داشت که در آذرماه سال گذشته به ریاست دانشگاه فردوسی مشهد منصوب شد.   علی اسماعیلی متولد سال ۱۳۶۳ شهر آمل و دانش‌ آموخته رشته مهندسی هوا فضا و عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با مرتبه استادیار است که پیش از این نیز معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری خراسان رضوی بود.   وی همچنین حدود ۱۰ سال تجربه کار در زیست‌بوم فناوری و استارتاپی در خارج از کشور را دارد و دارای بیش از ۹۰ مقاله علمی - پژوهشی در نشریات علمی بین‌المللی است.   از افتخارات کسب شده اسماعیلی می‌ توان به دانشجوی نمونه کشوری، پژوهشگر برتر دانشگاه فردوسی مشهد، دانش‌ آموخته برتر بنیاد ملی نخبگان و جوان ایرانی برتر در حوزه فناوری‌ های نوین در خارج از کشور اشاره کرد.  

دیگر خبرها

  • فریم هایی از مردان معدن
  • ایران، سرآمد در حوزه دفاعی و امنیتی، با وجود تهدیدات متعدد
  • انهدام باند سارقین تاسیسات مخابرات رودبار جنوب
  • باند سارقین تاسیسات مخابرات رودبار جنوب منهدم شد
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • رصد بازار حبوبات در استان یزد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • خوشحالی کین: فعال شدن بند پاداش جذاب
  • نقل، سوغات معروف شهر ارومیه